Zomersolden bij City2!
Lees meer

Winkels

Met meer dan 100 handelszaken in het hart van de stad is City 2 the place to be voor fashionista’s, geeks, koppeltjes, levensgenieters, lekkerbekken, sportievelingen, lezers, gezinnen, vrienden en ga zo maar door. Hier vind je immers altijd dat trendy hebbeding waarnaar je al lang op zoek bent!

Nieuws

Partez sans payer !

Et si vous partiez sans payer vos achats à City2 ?   Le 26 et 27 août, pour tout achat auprès de nos commerçants, ceux-ci vous

Lees meer

EATS!

Onze ‘food court’ EATS! is een gezellige zone van ruim 1500 m², waar bijna 30 zaken de meest uiteenlopende lekkernijen serveren. Hier reis je in een oogwenk naar Libanon, Italië, Thailand en de rest van de wereld.

EATS! is de ideale keuze om heerlijk te genieten na een leuk middagje shoppen. Smakelijk!

Click2shop

Click2shop Brussels, jouw 4 Brusselse shoppings op slechts 1 klik van je thuis!

Vind al je favoriete winkels 24/7 op de Click2shop-marktplaats, welke al meer dan 10.000 artikelen groepeert van City2, The Mint, Anspach en Westland.

Gift Card

De Gift Card is de makkelijke oplossing voor verjaardagen, eindejaarsfeesten, het vertrek van een collega, een bedankje of om iemand in de watten te leggen bij City2.

Wie een Gift Card krijgt, kan lekker zelf een cadeautje kiezen bij elke zaak in het shoppingcenter die deelneemt aan ons Gift Card-programma.

Fantastisch toch?

app Smile

De app ‘Smile by City2’ is veel meer dan een klassiek klantenprogramma en biedt zo veel voordelen dat je er spontaan van begint te glimlachen!

Met Smile by City2 krijg je immers toegang tot de meest uiteenlopende diensten, kortingen en geschenken bij City2 en zijn handelszaken. Het enige wat je daarvoor moet doen, is met je smartphone de QR-code scannen op een van onze digitale zuilen bij je bezoek aan City2 en punten verzamelen.

Afhankelijk van je niveau (Bronze, Silver of Gold) krijg je hierdoor allerlei voordelen en kun je deelnemen aan exclusieve wedstrijden.

Download dus snel onze app Smile by City2!
It’s easy , it’s cool, it’s Smile by City2 !

Dienstenaanbod

Waterfontein

Rolstoelen

UPS leveringen

Wifi